Dat het een vreemd jaar is geworden voor sportevenementen, dat is genoegzaam bekend. Niemand bleef gespaard. WNS ook niet. Daarom was het zo ontzettend gaaf, om op 19 september 2020 weer de beleving te kunnen meten van deelnemers bij de Roermond City Triathlon.

De Roermond City Triathlon werd dit jaar voor de tweede keer gehouden. In totaal kwamen er 750 deelnemers aan de start waaronder het NK jeugd, NK junioren en NK onder 23. Prachtig weer, een snel parcours en heel veel complimenten voor de organisatie. Dit bleek uit de feedback die gedurende 2 weken bleef binnenstromen.

De evaluatie is het belangrijkste meetmoment om er achter te komen of een evenement geslaagd is. WNS heeft ons hierin ontzorgd en is pro-actief aan de slag gegaan met de evaluatie waardoor direct na afloop waardevolle feedback hadden van zowel deelnemers als vrijwilligers

Martijn Noldus – Voorzitter Roermond City Triathlon

Ook de beleving van vrijwilligers werd in een aparte campagne gemeten. Op die manier werd ook waardevolle feedback opgehaald, die weer kan worden meegenomen naar de derde editie op 18 september 2021.

Met de ongekend mooie 8,5 waarmee de deelnemers de organisatie beoordeelde, kwam de Roermond City Triathlon ook nog onze top 10 van best beoordeelde events binnen. Een prachtig slot van een ontzettend vreemd jaar.

Foto: Bram Pollaert
Categorieën: Nieuws