De evaluatie van jouw sportevenement kost € 129,- exclusief BTW. Hiervoor krijg je toegang tot onze portal met alle beoordelingen en alle feedback. Daarnaast krijg je inzage in de Net Promotor Score (NPS) en het aantal ambassadeurs. Dit zijn de deelnemers die je evenement met een 9 of 10 beoordelen en je evenement ook zullen aanbevelen aan anderen. Voor een indruk van onze portal, kijk hier.

Meerdere evenementen

Binnen onze portal verzamelen we alle evenementen en evaluaties in één overzicht. Zodat je eenvoudig de grafieken, beoordelingen en feedback per evenement kunt bekijken. Verder kun je ook evenementen gaan vergelijken met elkaar, doordat ze op dezelfde manier zijn gemeten en uitgevraagd. Op die manier weet je dus precies welk jaar de beste beoordeling opleverde maar ook wat het best beoordeelde evenement was in een serie evenementen. Bekijk ter vergelijking ook eens de best beoordeelde evenementen op onze site.

Vaste prijs, zonder verrassingen

Bij WNS betaal je een vaste prijs voor de evaluatie van je sportevenement. Ongeacht het aantal deelnemers en beoordelingen. We hebben geen addertjes of verdienmodel op het aantal beoordelingen. Het is alleen maar mooi als je veel response krijgt, dan weet je wat er goed ging en wat er nog beter kan. Onze prijs is gebaseerd op het aanmaken van een evaluatielink, de toegang tot onze portal en het verder optimaliseren van ons platform.

Interesse of contact?

Wil je de evaluatie van jullie sportevenement een keer simpel, snel en AVG-proof regelen via WNS? Meld je dan aan via dit formulier! Binnen twee werkdagen ontvang je de evaluatielink en toegang tot onze portal. Het enige dat jullie hoeven te doen, is de evaluatielink delen met je deelnemers. That’s it! De beoordelingen en feedback komen binnen in de portal en kun je (realtime) volgen. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.